martes, 6 de enero de 2009

Com és diu el teu veí?


I es que l´ordinador realment absorveix. Xiquetes preadolescents es senten absorvides per les seues dolçes imatges. Estudiants, que deurien ara mateixa estar tractant d´aprovar els proxims exàmens, senten la necessitat de com a mínim estar cara ell. Encara que no el necessiten o unicament miren els seus contactes al msn.

Ara es folla per internet, i eixa és la unica veritat. El més perillós de tot açò és l´amnesia col.lectiva de com abans eren necessaries les relacions amb contacte físic. A on està el progrés i les ventatges de poder parlar amb una persona que està exàctament a 356 km
( aproximadament 3 hores, 27 minuts en cotxe) si has oblidat completament a que sap un bes, una carícia, una conversa cara a cara a qualsevol bar, una mirada penetrant de la persona que estimes i l'has substituït per hores i hores enfront d´una màquina que parla binari?

Em sap greu i alhora em dóna fastic vore com persones de totes les edats perden el seu temps pensant que tot açò els beneficia. No, no necessites l´ordinador per tindre amistats. No, no necessites l´ordinador per a trobar la teua persona ideal. Saps perfectament que darrere d´unes tecles unicament està l´idea de tu vulgues trobar, i mai una persona de veritat.

Ara es folla per internet...

No t´adones que és això el que ells volen? Sí, si oblides les relacions personals, si t´enganxes a eixa merda, si els teus únics amics i les teues úniques amigues son producte d´una xarxa d´ordinadors interconectats mai sabràs realment el que està passant al teu voltant. Per a que et serveix un programa virtual si no sap ni com es diu el teu veí!?
Ara es folla per internet, i el més dolent de tot es que se ha convertit en costum...

2 comentarios:

Estrambòtika dijo...

T'estime.

:)

Pa Oli i Sal dijo...

Oooooooooooooohhhhhh, QUÈ ROMÀNTIC!!!

Per cert, jo sí que conec als meus veïns. De fet conec a quasi tota la gent del meu poble.

I sí, es folla per internet. Méssentxers, Feisbucs, i altres merdes que la gent s'instal·la desesperadament per a estar a l'última moda. Eines que s'utilitzen per a estar al corrent de xafardejos.

-"Ei, el dissabte passat vaig arreplegar un pedal de por"
-"Sí? què maxote eres! Jo vaig fer botelló amb els col·legues"
-"Uau, com t'envetge. Al final què, et liares amb aquella tia?"
-"La del cinturó Doltxe Galvana? Sí, etava poc bona"
-"Uau tio, com mola eixir de festi-party mentre els papis em paguen els estudis!!!"

Aquesta és la conversa més intel·ligent que es pot trobar per les xarxes [a]socials d'internet.

:), ;), ... jeje, jaja, corets i polles...

Tot a base d'icones i dibuixets per a expressar sentiments. A la recerca de l'amor ideal de pel·lícula. Eixiu al carrer internet-dependents del món! Deixeu d'ignorar el que el vostre cos d'animal necessita. Parleu cara a cara, beseu, folleu, llepeu-vos de dalt a baix, oloreu-vos, abraceu-se... viviu me cague en déu!!!!

Bon text, un abraç als dos!!!