sábado, 21 de junio de 2008

Som


Potser ens hages vist pels carrers, per les periferies i barris més antics.
Potser ens hages vist a la televisió, a la premsa escrita i fins i tot ams els teus ulls en qualsevol manifestació.
I potser et preguntes "Qué vol aquesta gent?". Tal vegada ja tingues una resposta "no volen treballar", tal vegada ja hages pensat "son uns radicals".
Però som més que això, som els teus somnis més profunds. Som els teus desitjos. No som ni estudiants, ni la "working class". No som res, perque ho volem tot. Televisió, cotxe, drogues dures... ens han tornat buides. Ho tenim tot, però no som res.
Som els inconformistes, i al no ser res, volem ser-ho tot. No volem millors televisions, volem vore amb els nostres ulls. No volem nous cotxes, volem sentir la gespa als peus. No volem governants, perque volem ser lliures i uniques!.
Ens enfrontem al consumisme, al feixisme, a l´estat, fem barricades i ens comportem mal. Portem les cares tapades, no per a que no ens reconeguen, sino perque volem ser anonónims. Som la resistència. La resistència anticapitalista. No em viscut una guerra pero sabem que és al sang. No em passat fam, però sabem que és la mort. Ens han fet creue que la felicitat es pagaba amb diners. Som els fills i les filles de la societat de consum i anem a trencar amb tot.




  • "Si estás leyendo esto, el aviso va dirigido a ti. Cada palabra que leas de esta letra pequeña inútil, es un segundo menos de vida para ti. ¿No tienes otras cosas que hacer? ¿Tu vida está tan vacía que no se te ocurre otra forma de pasar estos momentos? ¿O te impresiona tanto la autoridad que concedes crédito y respeto a todos los que dicen ostentarla? ¿Lees todo lo que te dicen que leas? ¿Piensas todo lo que te dicen que pienses? ¿Compras todo lo que te dicen que necesitas? Sal de tu casa, busca a alguien del sexo opuesto. Basta ya de tantas compras y masturbaciones. Deja tu trabajo. Empieza a luchar. Demuestra que estás vivo. Si no reivindicas tu humanidad te convertirás en una estadística."

Tyler

2 comentarios:

edu_88 dijo...

"busca a alguien del sexo opuesto" o de tu mismo sexo.

No n´hi ha dijo...

La frase no es la más acertada, lo sé y tú sabes que yo no la comparto. Pero es lo de menos, lo importante es el resto.